19.1.2020

Meikkivoide hakusessa

Olen nyt kesästä asti koittanut etsiä itselleni hyvää meikkivoidetta tuloksetta. Aloin kiinnittämään huomiota ihmisten meikkipohjaan kun oma meikkivoiteeni alkoi olla lopussa, enkä ollut siihen ihan tyytyväinen ja huomasin samalla kuinka monella oli todella hyvännäköinen pohja vaikka näkyi, että on näppyä ym. En tuntemattomilta kehdannut kysyä heidän meikeistään, mutta tutuilta aloin kysellä.

Ensimmäisenä suositeltiin Lumenen CC-voidetta, joka on mielestäni ihan ok, mutta ei toimi mun iholla samalla tavalla kuin kaverillani (meidän ihot on suht samanlaiset). Nyt ostin toisen pullon erissä sävyssä. Seuraavaksi sain vahvan suosituksen Maybellinen Fit me! -voiteesta. Se on ihan ok, mutta jostain syystä kun levitän silmien ympärille voidetta niin tuntuu kuin silmieni päälle muodostuisi joku kerros enkä näe hyvin? Mikään muu meikkivoide ei ole saanut aikaan tälläistä, ja aina levitän samalla tavalla.

Selasin netistä myös ihmisten vinkkejä ja huomasin, että moni oli kehunut vain Cocopandalta tilattavaa Milan merkkistä meikkivoidetta. Pohdin kauan uskallanko tilata netistä testaamatta sävyä, mutta otin aiempien meikkivoiteiden sävykartoista käyttämäni sävyt ja vertasin Milaniin ja löysin niiden perusteella saman sävyn ja päätin tilata. No, sävy oli selvästi liian tumma! Testasin silti ja tämä oli kyllä todella hyvää, mutta en tiedä uskallanko tilata enää toista jos sekin sävy on väärä. Itse haluaisi yhden mitä käyttää, koska en jaksa sekoittaa kahta sävyä..

Alunperin käytin tuota Loreal Parisin meikkivoidetta ja päätin ostaa sitä taas, koska en enää muistanut miksi halusin siirtyä siitä pois. Aika kultasi muistot, sillä tuo ei levity hyvin. Levitän meikkivoiteen aina kostutetulla blenderillä, mutta tuo on pakko levittää kuivalla, että levittyy edes joten kuten.. Sen kanssa saa olla tarkkana ettei jää mitään viivoja.


Mitä meikkivoidetta sä käytät? Vinkkaa ihmeessä, koska kaipaan kipeästi hyvää meikkivoidetta, en haluaisi ostaa jokaista purkkia turhaan. Tosin nämä käytän kaikki loppuun ettei ihan suoraan roskikseen mene. Tuo liian tummakin voi mennä kesällä jos saan rusketusta.

2 kommenttia:

  1. Lumenen cc ja blur meikkivoiteita iät ja ajat käyttäneenä... Uskalsin tilata kans tuon Milanin meikkivoiteen, mutta sävyssä 00 light natural. On sopiva sävy talvi-iholle. On tosi hyvä meikkivoide!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sävyvinkistä, täytyy tutkia sävyjä vielä paremmin jos kuitenkin uskallan tilata toisen :)

      Poista