21.11.2018

Felix 7kk

Ja sinne kuukausi taas meni, apua! 7 kuukautta tuli täyteen eilen ja tämä kuulumispostaus tulee taas päivän myöhässä. Kuluneen kuukauden aikana Felix on oppinut ja kehittynyt hurjasti. Hän esimerkiksi nousee polviseisontaan mitä vasten tahansa, hän on alkanut menemään istumaan, kuitenkin ottaen tukea jostain kun istuu ja tänään kun hain hänet aamulla pinnasängystä niin hän seisoi laitaa vasten! Ja sunnuntaina Felix hoksasi myös karhukävelyasennon. Felix on nopea liikkeissään, mutta toistaiseksi onneksi melko hyvin ennakoitava tapaus.

Seuraavia mittoja otetaan sitten joulukuussa 8kk-neuvolassa, kun nyt ei enää ole kuukausittaisia käyntejä. Felix kuitenkin tuntuu kasvavan hyvää tahtia, ja ruoka maistuu hänelle myös melko hyvin. Hän syö kiinteitä ruokia 5 kertaa päivässä, imetys on vähentynyt päivisin kun ruokaa menee hyvin, mutta öisin maito on kovassa huudossa edelleen.. Varmaankin myös kaiken uuden oppiminen vaikuttaa siihen, että yöt on olleet nyt aavistuksen rauhattomampia ja hän on herännyt useammin.
Päivisin Felix nukkuu tällä hetkellä kolmet päiväunet. Keskimmäiset pidemmät päiväunet ulkona vaunuissa, aamulla sekä illalla lyhyet torkut otetaan sisällä, usein sylissä tai vieressä. Yöunille hän nukahtaa nykyään meidän sänkyyn viereen, ja siitä sitten siirretään hänet omaan sänkyyn. Hän vieroitti itse itsensä nukahtamistissistä, kuitenkaan omaan sänkyyn hän ei vielä itsekseen nukahda, mutta tämäkin on jo edistystä.

Jännä nähdä milloin tyyppi alkaa seisomaan muuallakin kun pinnasängyssä, ja milloin hän lähtee konttaamaan, vai lähteekö? Joni nimittäin skippasi konttaamisen aikanaan, katsotaan kuinka Felixin käy. Felix on edelleen 98% ajasta tyytyväinen, iloinen ja nauravainen tyyppi, joka ei ainakaan vielä vierasta ketään (saattaa pelästyä, jos käyttää liian kovia ääniä tms, jonka jälkeen saattaa vierastaa sen tapaamisen ajan, mutta ei muuten).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti