8.10.2018

Syntymäpäivän laivaristeily

Täytin syyskuussa 25-vuotta, mentiin juhlistamaan synttäreitäni laivalle piknik risteilyn muodossa. Tämä risteily oli ensimmäinen perhereissu. Mentiin satamaan omalla autolla ja laivalle mukaan otimme rattaat, oli ihanaa kun ei tarvinnut kantaa yhtään kassia päivän aikana kun ne mahtui hyvin vaunujen tavaratilaan.

Felix heräsi aamulla juuri sopivaan aikaan, että ehdin hyvin laittaa hänet lähtövalmiiksi, itseni laitoin jo ennen. Laivaan mentäessä Felix nukahti, menimme suoraan buffettiin ja saimme molemmat syödä rauhassa runsaan aamiaisen. Sen jälkeen mentiin hyttiin lepäilemään ja sitten kierreltiin laivalla ja taxfreessa.

Leikkihetki hytissä

Laivan vaihdon jälkeen etsittiin ensin hytti ja sitten mentiin taxfreehin ja kun Felix nukahti menimme syömään Frank´siin. Saimme taas syödä rauhassa, kun Felix nukkui. Hän nukahti tällä reissulla aina sopivaan aikaan itse rattaisiin. Hieman myöhemmin kävimme vielä juomassa drinksut (alkoholittoman) ja sitten menimmekin valmistautumaan laivalta lähtöön.


Alkoholiton synttäridrinksu

Reissu meni hyvin ja Felix tosiaan nukkui aina sopiviin aikoihin niin saimme nauttia rauhassa esim. ruokailuista. Risteily oli leppoisa ja mukava. Onneksi otettiin hytit molempiin suuntiin, koska siellä oli helppo välillä Felixin leikkiä, vaihtaa vaippaa ja imettää. Eikä laivalla näkynyt tai tuntunut myrsky ollenkaan, niinkuin maissa oli ollut. Kannellakin oli todella lämmin kun sinne ei osunut tuuli ollenkaan. Voisin hyvin lähteä uudestaan risteilylle pienen hymypoikamme kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti