23.7.2018

Felix 3kk

Felixille tuli viime perjantaina taas yksi kuukausi lisää, ja siinä ajassa on tullut hurjasti uusia taitoja. Viime keskiviikkona meillä oli neuvola ja kaikki oli kunnossa. Mitat olivat 62,5cm (58cm) ja 6470g (5120g), suluissa 2kk mitat. Felix sai tällä reissulla myös rokotteita, ensimmäiset piikillä annettavat ja lisää rotaa. Felix ei huomannut ensimmäisen pistoksen laittoa, mutta toisen kohdalla hän alkoi itkeä, rauhoittui kuitenkin nopeasti. Rokotteista on nyt kulunut melkein viikko, eikä niistä ole tullut onneksi mitään oireita.

Felix kääntyi 27.6. ensimmäiset kerrat sohvalla selältä mahalleen ja noin viikon päästä tämä käännös onnistui myös lattialla, leikkimatolla ja pinnasängyssä! Yöt on olleet nyt levottomampia ja ollaan herätty noin parin tunnin välein, koska hän kääntyy aina mahalleen, eikä se sitten olekkaan aina niin kivaa! Toivottavasti hän oppii pian myös mahalta selälleen käännöksen! Pinnasängyssä hän herättyään liikkuu muutenkin ihan hulluna, ei ikinä tiedä missä ja miten hän on kun menee häntä hakemaan. Hän pääsee myös pyörimään oman akselinsa ympäri selällään. Felixillä tuntuu olevan hirveä kiire liikkeelle.

Felix hymyilee paljon ja melkein jo nauraa. Hänellä on myös paljon asiaa, sillä hän jokeltelee ja huutelee minkä kerkiää uusilla äännähdyksillä. Viime viikon aikana hän myöskin alkoi kunnolla tarttumaan itse leluihin ja pitelee niitä hyvin käsissään. Itseään peilistä katsominen on edelleen huippu juttu ja tv kiinnostaa edelleen todella paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti