19.5.2018

REMONTTI: Asuntoesittely, osa 4 (kph, khh, sk)

Nyt on vuorossa asuntoesittelyn neljäs osa ja esittelyyn pääsee meidän kodinhoitohuone, kylpyhuone ja siivouskomero. Sauna olisi myös tässä esiteltynä, mutta se ei ole vielä valmis, joten se jää odottamaan omaa vuoroaan.

Kylpyhuoneessa on hyvin tilaa suihkutella, kun sinne ei tullut mitään muuta, kuin ne suihkut. Meidän piti ensin kylpyhuone saumata glitterillä, mutta onneksi päätettiinkin laittaa vessoihin, koska näin vaaleassa saumassa ei glitteri olisi erottunut niin hyvin, ja vessoissa sitä saa ihastella useammin!




Kodinhoitohuone on vielä toiselta puolelta tyhjä, mutta mulla on siihen visio, mitä siihen haluaisin. Siihen asti, että sen toteutan on hyvin tilaa ainakin kuivatella pyykkejä. Tason vasemmalla on nyt vaipanvaihtopiste, otin kuvat ennenkuin laitoin sen valmiiksi. On todella hyvä, että tähän tilaan tehtiin vesipiste, niin vauvan pyllypesut käy kätevästi.





Ylläoleva ovi vie meidän siivouskomeroon (vastapäinen ovi kylpyhuoneeseen). Siivouskomero on ihana juttu, kun saa kaikki purkit ja purnukat sinne riviin ja hyvään järjestykseen, ja imurin, kuivatustelineet yms helposti syrjään, ilman kauheaa änkemistä pieneen siivouskaappiin! Täällä oli ennen toinenkin siivouskomero, mutta se purettiin keittiöstä, jotta saatiin sinne lisää tilaa, tämä yksi riittää meille mainiosti.

2 kommenttia:

  1. Onpa kylmän ja kliinisen näköistä. Johtuneeko siitä että suurta valkoista kylppäriä koristaa kaksi metallihyllykköä, vaiko kylmä valo näissä kuvissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me pidetään yksinkertaisesta ja hillitystä. Eikä metallihyllyköt ole koristeena, vaan purnukoiden säilytystä varten. Enkä koe tarvetta koristella/sisustaa kylpyhuonetta sen enempää.

      Poista