5.9.2015

Welcome fall!

Oon aika innoissani syksystä, en sen takia että erityisemmin pitäisin syksystä vaan, koska syksy on tuonut ja tuo tullessaan kivoja juttuja, ainakin tänä vuonna! Listataanpas muutama.

- Uusi koti / uusi paikkakunta /yhteenmuutto

- Salijäsenyys vihdoin!

- Työkuviot muuttui ja ohella koulua

- Innostus uusia kynsi tekniikoita/välineitä kohtaan

- Kutomis inspis -> kaulahuivi

- Synttärit

Ensin siis vähän isompia juttuja ja loppuun pienempiä kivoja juttuja. Liikunnastahan taisin puhua jo heti tammikuussa, mutta nyt vasta näyttäisi alkavan etenemään tai ainakin jäsenyys on, toivottavasti myös käytän sitä jatkossakin!

Olen myös innostunut vaatteista taas uudella tavalla, olen tarkoin läpi käynyt vaatteeni ja laittanut myyntiin ja kierrätykseen ainakin 3 ellei 4 isoa kassilista! Lisää varmaan vielä karsin, jotta saan uudet ihanuudet paikoilleen. Pyrin nyt tekemään niin, että sitä mukaan kun ostan uutta niin vanhoista lähtee ainakin yksi! Pidän muutenkin yksinkertaisesta ja siististä linjasta, myös vaatehuoneessa.

Laitoin toissapäivänä kynsitarrat ja voi sanoa heti että kätevää! Aikaa kului noin vartti, varmaan koska eka kerta. Vähän tuli ryppyjä joihinkin kynsiin, koska en ollut niin tarkka laiton suhteen. Tavoitteeni oli vain olla mahdollisimman nopea. Kynnet näyttävät mielestäni todella hyvältä, kuvassa ei ehkä niinkään, mutta luonnossa kyllä! Kävin heti ostamassa toiset, että on laittaa näiden jälkeen. Voin kertoa tarkempia kokemuksia kun olen käyttänyt muutaman kerran, jotta näen pysyvyyden yms.


Mutta nyt kun muutto on saatu pois alta ja tavarat paikoilleen sekä kurottu kiinni lyhyesti syksyn juttuihin niin jää enemmän aikaa kaikille harrastuksille, koitan saada jaettua ajan kaikkeen tasapuolisesti. Ollaan siis kuulolla enemmän syksyn tullen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti