15.5.2015

Materia

Puhutaan, että materiaali ja tavarat ei tee onnelliseksi. Onni lähtee kaikesta muusta, lähinnä juuri itsestä ja omasta sydämestä. Komppaan tätä aivan täysin! Materiali onnellisuus kestää vain hetken ja sillä ei pitkälle tässä elämässä pötkitä, eikä olla koskaan pötkittykkään.
 


Siltikin shoppailu on mulle kuin terapiaa. En usko sen johtuvan niinkään siitä, että mitä kaikkea maallista siitä jää käteen. Oikeastaan en edes tiedä mistä se johtuu, enkä loppujen lopuksi edes halua tietää. Kauppoja kiertäessä päivä menee hujauksessa ja kaikki katoaa ympäriltä, se on sellasta totaalisesti aivot narikkaa hommaa. Nykyään terapioin itseäni shoppailemalla vain kun jotain oikeasti tarvitsee, tai olen sen tarpeessa.


Vas. Paita jossa olkapäät jää paljaaksi, pehmeä neule, peplum ja hiuskoriste
Tänään oli se päivä, kun todella tarvitsin tätä aivot narikkaan hommaa. Mitä lähdin hakemaan oli valitettavasti tilapäisesti loppunut, niin mun tuuria, mutta löysin kaikkea uutta ja ihanaa siltikin. Nyt voin hyvillä mielin jatkaa perjantain viettoa kotona uusien ihanuuksien kanssa! (Morkkiskin alkaa hälvetä jo..)


PS. Sovitaan että ostokset on lahja huomiselle 4kk ilman tupakkaa päivälle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti