18.5.2015

Liikunnan ilo

Lauantaina oli pitkään odotettu kuntovitonen, onneksi koko päivän oli hyvä ja aurinkoinen ilma. Pari tuntia oli alku jumppaa ja noin kello 12 ryhmät lähtivät liikkeelle. Meitä oli iso 19 hengen porukka, joten mentiin 5km kävellen että pysyttiin samassa rytmissä. Jokirantta pitkin oli mukava mennä kun oli ravintolapäivä, tuoksui ihanalle ja kaikki näytti todella hyvältä! Onneksi meitä odotti maalissa skumppa ja mansikat! Nam.


Jotta jatketaan liikunta aiheessa niin mennään päivä taaksepäin eli perjantaihin, perjantaina menin siis kuntosalille! Pitkästä aikaa.. Aikaisemmin kerroin että ollaan tehty mulle 2-jakoista saliohjelmaa ja nyt tein yläkroppa osuuden, ettei jalat kipeytyisi kuntovitoseen! Pidin yllättävän paljon, en olisi uskonut että nautin niinkin paljon, tai ehkä se riippui osaavasta seurasta niin ei tullut kömpelöä oloa.

Oli selkeästi urheilun täytteinen viikonloppu ja hyvä niin. Nyt kärsin lievästä lihaskivusta ja kun vähän hellittää menen tekemään salille alakropan ja mietin todella onko se mun juttu, että jaksanko innostua vielä kuukauden kahden päästä, ettei tulisi turhaan hankittua jäsenyyttä. Palataan näihin mietteisiin toivottavasti pian..

Nyt täytyy mennä viemään volvoa tehonmittaukseen, toivotaan hyviä tuloksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti