24.7.2024

Toinen lomaviikko

Toinen lomaviikko alkoi 8.7. maanantaina Kupittaan seikkis reissulla. Viihdyttiin alueella pitkään ja etenkin Alex viihtyi työmaita ja työkoneita ihastellen mitä alueella riitti. 
 

Tiistaina 9.7. treffattiin Felixin päiväkoti- ja jalkkiskaveri Hovirinnan leikkipuistossa. Lapset leikki innoissaan yhdessä ja meillä äideillä riitti juteltavaa. Lapset ajoi myös liikennepuistossa, mutta Alex tyytyi vai tankkaamaan "autoaan" kun ei osannut polkea potkuautoa eteenpäin, onneksi tankkaus riitti hänelle hyvin. Nautiskeltiin myös eväistä leikin lomassa. Iltapäivällä päästiin ensimmäistä kertaa tänä kesänä paljuun ja meillä oli niin kivaa! 
 

Keskiviikkona 10.7. mentiin aamulla Leos leikkimaahan ja mun veli tuli mukaan. En kertonut ennakkoon, että haetaan mun veli mukaan niin Felixillä riitti ihmeteltävää kun ajettiin hakemaan hänet kyytiin. Iltapäivällä mun isä tuli meille paljuilemaan meidän kanssa. 

Torstaina 11.7. mentiin aamupäiväksi mun vanhempien luokse leikkimään ja iltapäivällä mentiin taas paljuun, koska se on vaan parasta just nyt. Illalla kävin jumpassa ja vielä sen jälkeen Jonin tädin luokse palautusjuomalle eli skumpalle ja kuuntelemaan viime hetken kasvihuoneen kasteluvinkit ensi viikon pestiä varten.

Perjantaina 12.7. mentiin perinteisesti Kuralan Kylämäkeen ja Jonin isä tuli mukaan. Siellä on ainakin pari vuotta ollut lapsille kartan avulla geokätköilyä ja parina vuonna ollut samat rastit niin nyt oli päivitetty kartat ja piilot niin riitti taas kivasti etsimistä ja löydettiinkin kaikki. Pidän alueesta muutenkin, on kiva katsoa vanhoja rakennuksia ja iso plussa, että kaikkeen saa koskea ja kaikella leikkiä. Pakkasin taas eväät mukaan ja kun oltiin kaikki kierretty käytiin vielä lounaalla lähellä olevan S-marketin ruokalassa. Alex nukkui pienet päikkärit kotiin tultua ja sitten hypättiin taas kolmestaan paljuun ja viihdyttiin tälläkin kertaa pari tuntia. 
 
Karttojen tutkimista, jotta löytyy kätköt

Lauantaina 13.7. lähdettiin aamulla extempore koko perhe Kanniston kotieläintilalle. Nähtiin taas paljon eläimiä ja pojat tykkäsi. Sopivasti myös riikinkukko avasi pyrstönsä upeasti meille. Meidä piti mennä Loimaalla syömään, mutta sieltä olikin lopettanut tosi moni paikka, pizzerioita olisi ollut, mutta ne ei houkutellut kuumana kesäpäivänä, joten ajettiin Raision Pancho Villaan syömään. Onneksi meillä oli eväitä mukana niin jaksettiin odottaa ruokaa. 
 
Illalla menin ystäväni kanssa E.Ekblomiin syömään, jonka jälkeen siirryttiin jokilaivoille pariksi tuntia, jossa meidän seuraan liittyi yksi kaveri. Illan kruunasi Metallivuori festarien jatkoilla esiintynyt bändi Enemies Everywhere! Itse festareille ei siis menty vaan pelkästään jatkoille tämän bändin vuoksi. Bongasin jo hyvissä ajoin heidän esiintyvän ja pakko heitä oli päästä kuuntelemaan, onneksi sain kaverin mukaan! 



 
Sunnuntaina 14.7. ei tehty mitään erikoista. Ulkoiltiin ja leikittiin koko päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti