28.6.2021

Juhannus 2021

Meillä ei ole ollut mitään perinteitä liittyen juhannukseen muuta kuin vuodesta 2018 asti ollaan joka juhannus menty päiväksi mun vanhempien mökille kuten nytkin mentiin perjantaina. Tämä oli Alexin ensimmäinen mökkeily. Tänä vuonna ei käyty matkan varrella mun enon luona katsomassa lehmiä, koska ajoitettiin matkat vauvan unien mukaan niin olisi tullut liian kiire jos oltaisiin sieläkin käyty. Toivottavasti ensi vuonna päästäisiin niitä katsomaan samalla. Alex tosiaan nukkui kummatkin matkat ja matkan pituus on se reilu tunti. Mökillä syötiin hyvin ja tiheästi. Felix tykkäsi mun leikkimökistä ja tekikin siellä tiheästi "ruokaa". Muuten juhannus meni ihan kotosalla ja käytiin lähistön leikkipuistoissa aikaa viettämässä ja saatiin istutuksia laitettua kuumuudesta huolimatta. 

2 kommenttia:

  1. Mikä bloggaamisessa on tällä hetkellä haastavinta vai onko mikään? Entä miten paljon käytät aikaa bloggaamiseen päivässä / viikossa?

    Aurinkoista kesän jatkoa!💛

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haastavinta on ehkä se että tavallaan unohdan tulla kirjoittamaan niistä asitoista mistä pitäisi! :D Mietin aina että kirjoitan tästä ja tästä kunnes huomaan etten kirjoittanutkaan ja silti jää kirjoittamatta. Eli bloggaamiseen ei mene kauheasti aikaa, viikossa ehkä pari tuntia jos sitäkään.

      Poista