21.6.2018

Felix 2kk

Felix täytti eilen jo kaksi kuukautta! Käytiin viime viikolla neuvolalääkärissä ja kaikki oli kunnossa. Mitat olivat silloin 58cm (50cm) ja 5120g (3210g), suluissa syntymämitat. Felix sai tällä reissulla myös ensimmäisen rokotteen, suun kautta annettavan rotavirusrokotteen. Rokotteesta ei onneksi tullut mitään oireita.

Mitä meidän kaksikuukautinen osaa ja tykkää tehdä? No, ainakin höpöttää! Hän ei malta olla hetkeäkään hiljaa, kun nyt on oppinut kunnolla jokeltelemaan. Hän on myös kova hymyilemään, ja kohta varmaan jo nauraa ääneen! Päätään hän kannattelee jo hienosti ja kyljilleen hän pääsee kääntymään itsekseen. Hän tykkää myös katsella itseään peilistä ja tv:stä hän on kovasti kiinnostunut, sillä pää kääntyy aina tv:n suuntaan kun se on päällä. Nyrkit on myöskin löytäneet tiensä suuhun, ja olenkin nyt uudelleen koittanut josko tutti kelpaisi, mutta hän ei sitä edelleenkään huoli.

Yöunille meillä nukahdetaan 23-01 välillä ja heräillään 10-11 välillä. Yöllä hän herää 2-4 kertaa syömään, mutta nukahtaa samantien uudelleen. Pisin unipätkä on ollut hieman yli 5h. Päiväunissa ei vielä ole selkeää rytmiä, riippuu päivästä ja meidän tekemisistä paljon. Felix on edelleen ollut ihana tyytyväinen itsensä, joka herää useimmiten hymyillen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti