27.11.2016

Kunnollinen tehtävä 2

Osallistuin 12 viikkoa kestävään kunnolliseen tehtävään joka alkoi 12.9.Siihen sisältyi yhteensä 24 ohjattua treeniä ohjaajan kanssa 2x viikossa, inbody mittaus alussa ja lopussa, luento ruokavaliosta, treenikirja ja kortin salille ja ryhmäliikuntaan. Ohjatut treenit oli maanantaisin ja keskiviikkoisin ja kävin lisäksi lähes joka viikko ainakin kaksi kertaa ryhmäliikuntatunnilla, yleensä perjantaina ja/tai sunnuntaina zumbassa ja lauantaina bodypumpissa. Olenkin ihan hullaantunut zumbaan, etenkin tuolla Leafillä, koska ohjaaja ja kaikki tunnilla kävijät ovat olleet aivan ihania ja kappaleet sekä tanssit on ollut todella kivoja. Harmittaakin että tänään on viimeinen zumba heidän kanssaan, ainakin tällä erää, koska jatkan M&M:llä niinkuin ennen tätä.

Tosiaan ennen viimeistä ohjattua tuntia oli inbody mittaus. Mittauksessa selvisi että oikeaan suuntaan mennään ja kiloja on karissut tämän 12vkon aikana -5kg! Olen ihan tyytyväinen ottaen huomioon etten ruokavalioon ehtinyt panostamaan niin paljon kuin olisi pitänyt. Tykkäsin koko konseptista paljon ja voin lämpimästi suositella kaikkika osallistumaan. Meidän ryhmässä oli 10hlöä ja ikähaarukka oli suuri, itse olin nuorin. Treenit oli rankkoja, mutta painoja pystyi onneksi säädellä oman kunnon mukaan, joten kunnolla tai iällä ei ole väliä aloittaessa.

Nyt kun jatkan ensi viikolla yksikseni M&M:llä niin toivon todella että saan pääni pidettyä, enkä ala lipsumaan liikunnasta tai ruuasta! Olen kyllä edelleen motivoitunut, mutta pelkään silti että alan lipsumaan liikaa.. Täytyy vaan koittaa tsempata ja pitää kiinni tavoitteista, ettei heitä hukkaan tuota Kunnollista tehtävää ja siitä saatua hyöytyä!
Otin itsestäni ennen ja jälkeen kuvat ja liitin kuvat vierekkäin, niin voin palata katsomaan niitä jos motivaatio alkaa katoamaan. Mun piti laittaa tähän loppuun ennen ja jälkeen kuva, mutta pakko myöntää etten uskalla, ei tunnu hyvältä painaa julkaise nappia jos ennen kuva on mukana, ainakin toistaiseksi. Niimpä saamme tyytyä pelkästään tähän jälkeen kuvaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti