18.9.2016

Uusi tietokone + syntymäpäivien asu

Mun on pitänyt tällä viikolla kirjoittaa vaikka mistä, mutta rakas tietokoneeni jäi eläkkeelle tiistai-iltana. En osannut yhtään odottaa niin käyvän, vaikka tietokone olikin noin 10-vuotta vanha. Harmi kun tietokone ei osaa varoittaa menevänsä rikki.. No sitten aloitettiin katsomaan uusia läppäreitä, koska pöytäkoneeni on varastoituna remontin tieltä viimeisessä peränurkassa. Löydettiin hyvä tarjous tälläisestä Lenovon tietokoneesta ja hain sen sitten perjantaina mukaani uudella hiirellä, koska vanhasta hiirestä oli oikean puolimmainen nappi rikki. Kyllä nyt kelpaa kirjoitella!

EDIT: Viime viikon tiistaina meni tuo läppäri rikki ja tänään (19.9.) kun tulin töistä kotiin ja olin avaamassa televisioita katsoakseni perjantain Vain Elämää jakson loppuun, niin huomasinkin että digiboksissani ei ollut mitään eloa! Se siitä digiboksista sitten. Aamulla se toimi vielä nätisti, mutta kun tulin niin tosiaan ei näytössä ollut mitään ja mikään ei auttanut. :( Toivottavasti nämä rikkoutumiset jää osaltani nyt näihin!

Sitten toiseen aiheeseen eli vietettiin lauantaina ystävien kesken ensi viikon syntymäpäiviäni, koska ensi lauantaina menen Tampereelle, niin oli pakko siirtää aiemmaksi. Oltiin vain ystäväni luona, juotiin, syötiin ja pelattiin, eikä lähdetty Turun yöelämään. Päätin siis pukeutua mahdollisimman rennosti, mutten silti mihinkään ihan perus vaatteisiin. Tehtiin myös pitkästä aikaa nuttura.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti