28.2.2016

Ystävänpäivä & 60v juhlat

En ole ikinä viettänyt ystävänpäivää, en ole lähettänyt edes ystävänpäiväkorttia, enkä myöskään sellaista saanut. Parina vuonna olen kuitenkin saanut mieheltäni kukkia ja sydän geishoja, joten päätin tänä vuonna itsekkin muistaa häntä. Nimesin ystävänpäivän meillä "rakkauspäiväksi". Tilasin lahjaksi lemmenlukon meidän nimillä kaiverretuna, jotta voidaan se viedä siltaan roikkumaan, jos raaskitaan..


Lainasin äidiltäni vohvelirautaa, jotta sain tehtyä meille suolaisia ja makeita vohveleita aamupalaksi. Suolaisen täytteeksi tuli kinkkua, kurkkua, salaattia, majoneesia ja pippuria. Makean täytteenä oli nutellaa, mansikkarahkaa, banaania ja tuoreita mustikoita. Molemmat versiot onnistui hyvin, en muista milloin olisin syönyt näin tukevan aamiaisen!


Isäni täytti siis 16.2. huikeat 60-vuotta! Juhlittiin pienesti ennakkoon edeltävänä lauantaina. Juhliin tein jälleen mustikka-valkosuklaa juustokakun ja se oli ihan yhtä hyvää kuin viimeksikin. Jaoin reseptiä eteenpäin tälläkin kertaa.

Me ostettiin iskälle kolmeen pekkaan uusi sähköhammasharja kaikilla herkuilla ja kunnon ominaisuuksilla, sekä virallisena päivänä annoin vielä pyörään sadesuojan! Sille on ainakin käyttöä suomen säässä. Isä sai muitakin hienoja lahjoja ja paljon onnitteluja, hän on ihan jokaisen lahjan ja muistamisen ansainnut!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti