31.12.2015

Vuoden 2015 tavoitteet

Kirjoitin alkuvuonna muistiin tavoitteita vuodelle 2015. En ole tehnyt uudenvuoden lupauksia koskaan, koska jos ne ei onnistukkaan niin ei tule niin suurta epäonnistumisen tunnetta. Lupausten sijaan asetan itselleni tavoitteita ja olen itselleni armollinen niiden suhteen. Tavoitteiden eteen haluaa tehdä töitä, ja onnistuminen on palkitsevaa, on ihanaa ruksata listalta juttuja pois.  

Nyt on aika katsoa tämän vuoden tavoitteiden tilaa uudestaan. 


1. Syö vähemmän sipsejä
- En osaa sanoa söinkö vähemmän sipsejä tänä vuonna kuin viime vuonna, mutta tuntuu siltä että ehkä jopa söin vähemmän..
2. Liiku enemmän/uusi harrastus
- Liikkunut olen ehdottomasti enemmän! Salijäsenyys on edelleen voimassa ja käyn ryhmäliikuntatunneilla sekä kuntosalin puolella. 
3. Tapaa kavereita enemmän
- Mielestäni tämäkin on toteutunut, toki olisin voinut olla vieläkin aktiivisempi asian suhteen.
4. Nauti elämästä (älä pelkää liikaa)
- Olen nauttinut, mutta myös pelännyt tai ennemminki tarkoitan tällä suunnitellut/miettinyt tarkkaan etukäteen.
5. Ota tatuointi
- Valitettavasti en ottanut! Kesällä piti ottaa, mutta tuli niin paljon hässäkkää että sekin sitten jäi..
6. Lopeta tupakointi!! Ainakin vähen
- Itseasiassa tähän kirjoitin aluksi vain lopeta tupakointi, mutta pidin ajatusta niin mahdottomana joten päätin lisätä armollisesti "ainakin pitää vähentää". Onnekseni tämä kohta toteutui heti tammikuussa ja se onkin yksi tärkeimmistä tavoitteista koko listalla. 

Yleisesti ottaen olen tyytyväinen tavoitteiden toteuksiin, mutta toki olisin pystynyt vielä parempaankin. Ensi vuodeksi uudet tavoitteet ja toivotaan hyvää menestystä niiden kanssa!

Tämä kulunut vuosi on muutenkin ollu erittäin tapahtuma rikas ja paljon kaikkea uutta ja jännää on tapahtanut kuten uusi työpaikka ja alanvaihto, opiskelu, yhteen muutto mieheni kanssa sekä kihlautuminen ja listallakin jo ollut tupakan lopetus! Mitäköhän kaikkea ensi vuoteen mahtuu..

Nyt toivotankin kaikille oikein ihanaa vuoden vaihdetta ja palataan ensi vuonna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti