30.9.2024

Elokuun puuhia

Käytiin perinteisesti Sirkus Finlandiassa Felixin ja pappan kanssa. Alex ei vielä päässyt mukaan kun ei jaksa edes elokuvaa katsoa pidempään niin jäi sirkus häneltä vielä väliin. 

Lapset osallistui myös mll:n nappulajuoksuihin. Alex ei ollut yhtään innokas juoksemaan eikä olisi halunut numerolappua itselleen, mutta kyllä hän sitten hienosti kuitenkin juoksi ja antoi numeron olla. Hän juoksi jopa kaksi kertaa kun juoksi varaslähtönä kerran ja sitten palautettiin lähtöön ja sitten juoksi muiden kanssa. Oli oikein kiva tapahtuma ja siellä oli paljon oheistoimintaa kuten pomppulinnoja, erilaisia futisjuttuja, partiotoiminnan esittelyä, buffet.. yms. Keli oli onneksi myös aurinkoinen. 
 

Felixillä alkoi toinen uimakoulu elokuun alusta ja ollaan Alexin kanssa käyty muuten vain uimassa. Ekalla kerralla hän ei millään olisi halunnut tulla, mutta kun tajusi ja näki paikan niin viihtyi todella hyvin. Hän kyseli koko viikon, koska pääsee uimaan niin oli nyt viikonloppua pakko käydä taas. Felix oli sillä aikaa päiväkotikaverin luona leikkimässä niin päästiin kahdestaan uimaan. 

Päiväkoti tosiaan jatkui kesälomien jälkeen ja Felixillä alkoi ESKARI! Käytiin eskaria varten ostoksilla ja F valitsi itselleen fortnite repun, sonic aiheisen viivottimen, teroittimen, kumin ja kynän, koska hänellä on ennestää sonic penaali. Ei näitä olisi välttämättä tarvinnut, koska päiväkodilta saa perus jutut, mutta onhan se nyt kiva ostaa kaikkea kivaa kun alkaa uusi iso etappi. Värikyniä löytyi ihan uusia kotoa jo ennestään niin niitä ei nyt tarvinnut ostaa. Hän on kyllä niin ylpeä ja innokas eskarilainen. 
 

Sain viime vuonna 30v lahjaksi Naantalin kylpylään lahjakortin ja nyt viimein päätin hemmotella itseäni menemällä jalkahoitoon sekä hierontaan. Molemmat teki niin hyvää!

Mulla oli taas Alexin kummitädin kanssa kirppispaikka puoliksi viikon ajan. Hyvin kävi taas kauppa eikä paljoa jäänyt takaisin raahattavaksi. Joku oli siellä sanonut, että näistä olisi voinut pyytää enemmänkin, mutta halusin tavaroista vaan eroon niin siksi hinnoittelin hieman ehkä alakanttiin.